Andi’s stoere binken!

Je zult van René Verkaart van ontwerpbureau Stoere Binken geen verkeerd woord over Andi Druk horen. “Voor mij is Andi Druk de beste drukkerij van Limburg. Wij werken altijd met Andi, tenzij een klant per se anders wil, omdat hij iets via een internetbedrijf wil laten reproduceren. Maar in principe is Andi Druk onze huisdrukkerij en daar zijn we al heel lang hartstikke blij mee.”

andi-stoere-binken-printsolutions

Ontwerpbureau Stoere Binken in Maastricht, dat twintig jaar bestaat, maakt alles wat kan worden vormgegeven én waar een goed verhaal achter zit. Het zijn specialisten in grafisch ontwerp, websites, huisstijlen, social media, campagnes en storytelling.

Andi directeur Frits Keulen en René kennen elkaar al uit de tijd dat Frits nog bij drukkerij Huntjes in Stein werkzaam was. “Voor onze allereerste klant Symbiose, deed Huntjes indertijd het huisstijl drukwerk”, zo vertelt René. “Frits en ik zagen elkaar regelmatig en dat klikte meteen, ook op persoonlijk vlak. Dat zie je ook bij Andi Druk terug, daar is de human factor extreem belangrijk. Minstens net zo belangrijk is het leveren van goede kwaliteit en ook daar zijn ze heel goed in”, zo vervolgt René.

“In de tijd dat ik met een ander grafisch bedrijf samenwerkte had ik veel met Funs Meuffels te maken. Toen dit bedrijf wegviel en Frits mij benaderde met de vraag of ik iemand kende die goed binnen het team van Andi zou passen, heb ik hem Funs aanbevolen”, zo vertelt René. “En dat heeft heel goed uitgepakt. Toen vielen ook voor ons de puzzelstukjes nog meer op hun plek.”